O tânără de 20 de ani din Moftin a rămas fără telefon după ce i-a fost furat de un tânăr din Domănești

HomeActualitate

O tânără de 20 de ani din Moftin a rămas fără telefon după ce i-a fost furat de un tânăr din Domănești

Polițiștii Secției Poliție Rurală Carei, au fost sesizați la data de 26 ianuarie a.c., prin apelul de urgență 112 despre faptul că pe raza localității

Minor prins la furat. Telefonul colegului i-a atras atenția
Unei tineri i s-a furat telefonul pe strada Horea, direct din buzunar. Autorul a fost prins
Strada Horea, cuibul fărădelegilor. Un jandarm în civil a prins un hoț la câteva secunde după furt
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii Secției Poliție Rurală Carei, au fost sesizați la data de 26 ianuarie a.c., prin apelul de urgență 112 despre faptul că pe raza localității Moftinu Mare, unei persoane de sex feminin i-ar fi fost sustras un telefon mobil.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că un bărbat ar fi sustras de la o tânără, de 20 de ani, din localitatea Moftinu Mare, un telefon mobil prin folosirea forței.

Astfel, cu ocazia activităților întreprinse de polițiștii Secției Poliție Rurală în colaborare cu cei din cadrul Biroului de Investigații Criminale Carei au identificat cu operativitate persoana bănuită de sustragerea telefonului mobil ca fiind un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Domănești.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, față de susnumit luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ca urmare a prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei a propunerii de arestare preventivă față de persoana în cauză, s-a dispus de către procurori arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!