Doamnele și domnișoarele au primit flori din partea jandarmilor

HomeActualitate

Doamnele și domnișoarele au primit flori din partea jandarmilor

Devenită deja o tradiţie, întâlnirea comenzii unităţii cu personalul feminin la începutul primăverii, a debutat cu oferirea de flori în biroul Inspect

Meciul Olimpia – Juventus București mobilizează jandarmeria. Mai multe străzi închise
Hoț de băuturi prins în fapt de jandarmi pe strada Careiului
30 de jandarmi au fost înaintați în grad la termen. Vezi cine sunt aceștia
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Devenită deja o tradiţie, întâlnirea comenzii unităţii cu personalul feminin la începutul primăverii, a debutat cu oferirea de flori în biroul Inspectorului – Şef al unităţii doamnelor şi domnişoarelor.
Dacă în urmă cu doar câţiva ani în structurile Jandarmeriei Sătmărene activau doar 3 persoane de sex feminin, azi ne mândrim cu faptul, că alături de noi muncesc 24 de doamne şi domnişoare.

În această zi nu au fost uitate nici sătmărencele, căci mai multe echipaje de Jandarmerie aflate în misiune în municipiul reşedinţă de judeţ, dar şi în oraşele Carei, Tăşnad şi Negreşti Oaş au împărţit flori doamnelor şi domnişoarelor.

Şi pentru că ziua nu se încheie aici, cei mai mulţi dintre jandarmi, le vor sărbători pe doamnele şi domnişoarele din viaţa lor la un local din municipiu. Realizările zilei de azi se datorează aportului propriu al jandarmilor, dar şi sprijinului oferit cu generozitate de către Asociaţia Sportivă Homorodul şi Regiunea 3 IPA Satu Mare.

Cu acestă ocazie, jandarmii sătmăreni, urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor o primăvară frumoasă, plină de bucurii si un sincer La Mulţi Ani!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0