Deputatul PSD Ioana Bran, Ministru al Tineretului și Sportului, a sărbătorit Ziua Tineretului alături de sute de tineri, la Alba Iulia

HomeActualitate

Deputatul PSD Ioana Bran, Ministru al Tineretului și Sportului, a sărbătorit Ziua Tineretului alături de sute de tineri, la Alba Iulia

Deputatul PSD Ioana Bran, în prezent Ministru al Tineretului și Sportului se dovedește a fi un om foarte activ, remarcându-se printre colegii ei din G

PSD Satu Mare își arată încă o dată sprijinul total pentru acțiunile și punctele de vedere ale conducerii centrale a partidului, alături de toți parlamentarii sătmăreni
Deputatul Ioana Bran, după ședința solemnă dedicată celor 30 de la Revoluție ” Progresul este evident”
Ioana Bran, despre legea care stopează risipa de alimente și crearea de deșeuri alimentare: „ E o problemă gravă de care suntem conștienți”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Deputatul PSD Ioana Bran, în prezent Ministru al Tineretului și Sportului se dovedește a fi un om foarte activ, remarcându-se printre colegii ei din Guvern pentru numeroasele deplasări pe care le face în teritoriu.

De Ziua Tineretului, ministrul Ioana Bran a ales să fie în mijlocul tinerilor din Alba Iulia, acolo unde a avut loc un eveniment de proporții cu participare numeroasă. Sătmăreanca și-a arătat interesul pentru noua generație și interesul ca aceasta să beneficieze de cele mai bune condiții pentru a se dezvolta.

Fotografia postată de Ministerul Tineretului și Sportului-România.

„Reprezentați o categorie importantă a populației, de care se leagă marile speranțe ale țării noastre și vă dorim să fiți plini de energie, de creativitate și să reușim împreună să clădim lucruri frumoase!
La MTS găsiți permanent ușile deschise pentru problemele sau solicitările voastre și vă asigurăm de tot sprijinul nostru în inițiativele pe care le aveți.
MTS acordă o mare importanță activităților dedicate tineretului, avem multe proiecte pentru copii , pentru tineri și pentru studenți, printre care șinumeroasele tabere care le sunt dedicate. Avem un dialog permanent cu reprezentanții organizaților de tineret, dar și întâlniri și consultări dese cu aceștia.”, le-a transmis Ioana Bran celor prezenți.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!