Un sătmărean aleargă în acest weekend la Campionatul European de 24 de ore. Succes Claudiu Gorgan!

HomeActualitate

Un sătmărean aleargă în acest weekend la Campionatul European de 24 de ore. Succes Claudiu Gorgan!

Sătmăreanul Claudiu Gorgan a făcut din alergare un stil de viață, fiind pentru el o activitate zilnică, așa cum pentru alții este mersul la muncă sau

Învață cum să alergi, de la un maratonist sătmărean: „Nu folosiți căștile în urechi când alergați”
Sătmăreanul Claudiu Gorgan a alergat 191 km la Campionatul European de 24 de ore
REVOLTĂTOR! Oameni aflați în pauză…de bun simț, fac grătare pe Stadionul Dinamo
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmăreanul Claudiu Gorgan a făcut din alergare un stil de viață, fiind pentru el o activitate zilnică, așa cum pentru alții este mersul la muncă sau statul la televizor. După sute de competiții la care a participat și tot atât de multe medalii și locuri pe podium, Claudiu Gorgan aleargă în acest weekend la primul său Campionat European.

Față de alte competiții de atletism cu care era obișnuit, în speță maratonul, Claudiu Gorgan are o provocare extrem de mare de această dată. El va alerga o cursă de 24 de ore, după ce s-a calificat în urmă cu câteva luni la această competiție. Atunci baremul său a fost să reziste să alerge timp de 24 de ore o distanță de 175 km, distanță pe care a și depășit-o în calificări.

„Pot spune că este cea mai importantă cursă a mea din cariera de sportiv. Doar acum încep să realizez că am reușit să mă calific la o asemenea cursa. Emoțiile și dorința de a concura se amplifică tot mai mult odată cu trecerea fiecărei zile. Îmi doresc mult să reușesc o cursă cât mai bună, principalul obiectiv este să reușesc să termin și să fiu cel mai bun român din echipa noastră națională. Cu puțin noroc sper să trec de bariera distanței de 215 km, distanță care la ora actuală este recordul României, record pe care îmi doresc să-l dărâm.”, afirmă Claudiu Gorgan.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!