Sătmăreanul Claudiu Gorgan a alergat 191 km la Campionatul European de 24 de ore

HomeActualitate

Sătmăreanul Claudiu Gorgan a alergat 191 km la Campionatul European de 24 de ore

România a avut în acest an prilejul să organizeze Campionatul European de Ultra Atletism și totodată să aibă și prima echipă reprezentativă pentru pro

Sunteți o familie sportivă? Participați la Crosul Familiei din weekend și vă puteți alege cu premii frumoase
Un sătmărean aleargă în acest weekend la Campionatul European de 24 de ore. Succes Claudiu Gorgan!
Un concurent de aproape 50 de ani le-a luat fața multor tineri la Crosul Jandarmeriei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

România a avut în acest an prilejul să organizeze Campionatul European de Ultra Atletism și totodată să aibă și prima echipă reprezentativă pentru proba de alergare. Din echipa de Ultra Maraton a făcut parte și sătmăreanul Claudiu Gorgan, care a prins un loc în selecționata României după o cursă de calificare în care a alergat 175 km în 24 de ore.
Performanța sa de la Campionatul European de 24 de ore este un record personal, reușind să alerge 191,44 km în cele 24 de ore de concurs, clasându-se pe locul 51 la individual și pe locul 11 cu echipa României, dintr-un total de 30 de țări și peste 180 de sportivi.
„Mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să termin cursa “întreg”, fără probleme. A fost o experiență și o aventură dură, cu o cursă foarte grea și caniculară. Sunt fericit însă că la final mi-am câștigat o nouă poreclă în lumea Ultra Maratoniștilor: ” Fast Runner “. Asta din cauza celor întâmplate pe parcursul a 24 de ore, și mai ales noaptea când alergam ca la primii 10 km”, afirmă Claudiu Gorgan.
Acesta și-a dorit să bată recordul României, de 215 km alergați în 24 de ore, și deși nu a reușit de această dată și-a promis, atât lui cât și iubitorilor acestui sport că va mai încerca de câte ori va avea ocazia să fie recordmanul României la această probă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0