Povestea de dragoste a unei artiste sătmărene, bună de scenariu de film. Acum se pregătește de ..NUNȚI

HomeActualitate

Povestea de dragoste a unei artiste sătmărene, bună de scenariu de film. Acum se pregătește de ..NUNȚI

Sunt tineri, frumoşi, talentați, populari şi formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Ei sunt cei mai populari artişti ai moment

Formația care dă tonul distracției la nunțile si petrecerile private din anul acesta.
Artista Andrada Bârsăuan se pregătește de cununie – 2 nunți, peste 1000 de invitați și peste 10 perechi de nași
Peste 200 de pitici din județ se întrec în cântece și dansuri populare, duminică, la Odoreu
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!
Sunt tineri, frumoşi, talentați, populari şi formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Ei sunt cei mai populari artişti ai momentului, iar povestea lor de iubire te va uimi!
Au cucerit un public numeros cu iubirea şi vocea lor. Andrada Bârsăuan si Lazăr Arman, căci despre ei este vorba, fac furori la petrecerile unde sunt invitați sa cante. Cei doi tineri artisti se bucură de mare succes la public, dovadă e şi faptul că au foarte multe concerte în toata țara.
Povestea lor de iubire este fabuloasă. “Eu și Lazar ne-am cunoscut prin cântec! Întâmplarea a fost sa cântam impreuna la nunta unei colege de cântec, atunci l-am întâlnit pentru prima oară, m-a impresionat cum cânta la saxofon din prima clipa. După 3 luni de zile, destinul a fost ca eu sa cant la o seara organizata de folclor in Cluj Napoca, unde el impreuna cu colegi de cântec au venit ca invitați… și cea mai amuzanta faza din toată povestea începutului nostru a fost ca eu cântam  iar Lazar a dat bani la lăutar, i-a plăcut tare de tot cum cântam încât mi-a dat bacsis. După seara aceea avea postări cu mine pe o rețea de socializare și îndrăzneața bineînțeles i-am scris, îmi place de domnișoara cantereata, și așa a sărit scânteia noastră, in urma cu aproape 2 ani.”, ne-a declarat Andrada Bârsăuan despre cum si-a cunoscut viitorul sot, cunoscutul saxofonist Lazăr Arman.
Pentru cei romantici din fire, cuplul de artisti este o sursa reala de inspiratie. Inca de cand s-au vazut pentru oara si-au dat seama ca sunt suflete pereche si la doar noua luni de cand au inceput relatia cei doi s-au mutat impreuna, artista renuntand la orasul natal Satu Mare pentru Bistrita, orasul natal al viitorului sot. La scurt timp dupa ce s-au mutat impreuna, Andrada a fost ceruta in casatorie chiar de ziua ei de nastere, iar la anul in 2019 au planificat sa faca si nuntile. Da!, ati auzit bine… nuntile! Cei doi vor face doua nunti: una la Satu Mare si una la Bistrita.
“Eu fiind din Satu Mare iar el din Bistrita, am hotărât după sa ma mut eu la Bistrita, m-a convins fără sa ma gândesc vreodată ca voi pleca in alt oraș… de ziua mea, in 21 Decembrie 2017, eram pe drum spre casa de la București ne îndreptam spre Bistrita, unde am fost la filmări  am ajuns dimineața pe la 5. Cea mai frumoasa clipa din viața mea a fost când mi-a dăruit inelul . Urmează in anul 2019 sa facem și Nunțile… A da, vor fi 2 nunți ! O nunta la SATU Mare și una la Bistrita, localitatea Șanț, de unde este Lazar! Tradițiile in fiecare județ sunt diferite și vrem sa le păstram așa cum sunt, va fi ceva unicat dar memorabil cu siguranța”, ne-a declarat indragita intrepreta.
In urma cu cateva zile, Andrada Barsauan si Lazar Arman au lansat videoclipul piesei “Mi-o fost scris bădiță-n stele”, ce reflecta povestea de dragoste dintre cei doi artisti. ““Mi-o fost scris bădiță-n stele… Sa fii darul vieții mele”. Cred cu siguranța ca fiecare spera sa își întâlnească jumătatea inimi, asa cum mi-a fost dat și mie. Videoclipul reflecta povestea dragostei noastre, prin cântec ne-am cunoscut, prin cântec ne-am unit. Va doresc tuturor o viața plină de iubire și bucurie!”, a scris artista pe o retea de socializare.
 
“Când sunt pe scenă, sunt eu, știu ca Dumnezeu m-a ales sa le cânt oamenilor, mi-a dat acest har să alin sufletele oamenilor prin ceea ce transmit. Emoțiile sunt constructive, eu sunt norocoasă, viitorul meu soț este saxofonist și îmi este alaturi mereu, mă susține, ma încurajează și cred ca îmi transmite multă putere și ambiție când e alaturi de mine.”, a mai spus Andrada Bârsăuan.
Andrada Bârsăuan a venit pe lume într-o iarnă geroasă, în aproapierea Crăciunului pe data de 21 decembrie 1995, în județul Satu Mare. Ceea ce o reprezintă sunt optimismul și încrederea în sine, altfel nu crede că ar fi reușit să învinga tot ce a întâlnit de-a-lungul drumului ei, în viață. A crescut într-o familie care a învățaț-o să creada în Dumnezeu, să ofere respect, întelegere și să poarte cu mândrie în suflet faptul că este româncă. E tanără, frumoasă iar Dumnezeu i-a dăruit un talent de care oamenii se bucură. Cântă de la 9 ani, vârstă la care a fost descoperită de un prieten al tatălui ei, interpret de muzică populară, iar, de atunci, a rămas fidelă folclorului. A făcut parte din ansamblul de muzică populară Codrişorul si din cadrul ansamblului Doina Codrului. Crede cu tărie că a moştenit vocea şi talentul artistic de la bunica ei care, la rândul său, a îndrăgit folclorul românesc şi tradiţiile evoluând la numeroase evenimente artistice.
“Harul pe care-l port zi de zi, l-am primit de la Dumnezeu, el a avut grijă să-mi dăruiască cel mai de preț dar, pe care-l șlefuiesc prin muncă și dăruire, prin dorință și dragoste …. dar moștenirea cu siguranță vine de la bunica mea din partea tatălui, cea care m-a făcut să iubesc cântecul popular, prin glasul ei dulce cântându-mi de când eram mic copil… Familia mea, este înzestrată cu harul acesta, fiecare are ureche muzicală, bunica mea a cântat, bunicul meu era taroste pe vremuri, verișorii mei cântă și vocal și la instrumente, cred că ni se potrivește vorba ceea “s-a îmburdat carul cu noroc și talent, la noi”!”, povesteste Andrada Bârsăuan.
Muzica populara este totul pentru indragita intrepreta sătmăreancă: “Muzica populară este o parte din mine, un izvor de bucurie și fericire prin care reușesc să transmit ceea ce simt și trăiesc, înseamnă felul prin care reușesc să îmi alin sufletul atât mie cât și oamenilor care mă ascultă…”, spune Andrada Bârsăuan.
Au trecut aproape 14 ani de când slujeste cântecul popular și spera din suflet să ajunga să spuna “sunt 50 de ani și încă mai pot (v-am spus că sunt optimistă și mi-am propus să ajung pe cel mai înalt nivel!)”. “Până să ajung ceea ce sunt acum, am renunțaț la multe lucruri care mi-ar trebui mult timp să le povestesc, dar aș putea să spun că am fost mereu plecată de acasă și acum sunt tot pe drumuri, e dificil să tot alergi, însă nu spun nimic cu părere de rău fiindcă tot ce fac este că așa aleg eu, fac cu mare drag, orice ar fi nu cred că aș putea să-mi văd ziua de mâine fără cântec… Și cred că sunt norocoasă deoarece am oameni alături de mine care mă susțin, mă ajută să evoluez, să nu-mi pierd niciodată speranța!”, povesteste frumoasa intrepreta.
In 2016, artista a lansat primul sau album de muzica populara intitulat “Andrada Barsauan – Bade ochi de viorele” – lansat oficial pe data de 5 mai 2016 la Satu Mare. La acest eveniment important pentru Andrada, i-au fost alături persoanele dragi, invitaţii speciali dar şi zeci de sătmăreni iubitori ai folclorului românesc.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!