18 vitezomani și 4 șoferi beți, au rămas fără permis în weekend

HomeActualitate

18 vitezomani și 4 șoferi beți, au rămas fără permis în weekend

Pe parcursul perioadei 8-10 iunie a.c., echipajele poliției rutiere și de ordine publică au monitorizat și supravegheat atât traficul rutier, cât și c

Polițiștii locali au mai prins un drogat pe străzile din oraș. Numărul crește de la o zi la alta
Incediu la o casă de locuit și un garaj din Carei, provocat de un copil
Galerie foto!!! Un autoturism s-a făcut scrum la Vama
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pe parcursul perioadei 8-10 iunie a.c., echipajele poliției rutiere și de ordine publică au monitorizat și supravegheat atât traficul rutier, cât și conduita cetățenilor pentru un climat sigur, în județ.

Astfel, pentru abaterile constatate la Legea 61/1991, polițiștii au aplicat 50 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 14 000 de lei.

Pentru abaterile constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate peste 270 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 100 000 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 32 de permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

În cadrul activităților desfășurate de polițiștii rutieri, 18 conducători auto cu vârste cuprinse între 21 și 62 de ani au fost filmați și înregistrați de apratul radar cu viteze cuprinse între 102 km/h și 168 km/h, atât în interiorul localităților, cât și în afara acestora.

Totodată, 4 conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind de 0,37 mg/l; 0,18 mg/l; 0,20 mg/l, respectiv 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul acestora polițiștii au procedat la suspendarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 3
  • comment-avatar

    Hello there, May I download that snapshot and make use of it on my personal weblog?

  • comment-avatar

    Hello! I simply would like to offer you a huge thumbs up for the excellent info you’ve got here on this post. I’ll be coming back to your web site for more soon.

  • comment-avatar

    Link alternatif QQ yang terupdate dan sekarang ini sudah sangat lengkap terdiri dari QQ188, QQ1221, QQ288, Luxury138 dan masih banyak lagi.

DISQUS: 0