Polițiștii rutieri fac „măcel”printre șoferii vitezomani cu pistolul-radar

HomeActualitate

Polițiștii rutieri fac „măcel”printre șoferii vitezomani cu pistolul-radar

În vederea asigurării unui climat rutier sigur, ieri, 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, și-au desfăș

Păi s-a dus, s-a dus…să fure un cal. Dar l-au prins polițiștii
Trebuiau să fie la școală, dar ei chiuleau în baruri. Polițiștii i-au „urecheat”
Copil de 10 ani, accidentat în timp ce se plimba cu bicicleta, în Oaș
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În vederea asigurării unui climat rutier sigur, ieri, 13 iunie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, și-au desfășurat activitățile pe toate arterele rutiere din județ

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat peste 145 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50 000 de lei.

Dintre acestea, 41 de contravenții au fost aplicate, ca urmare a folosirii cinemometrului laser tip LTI 20/20 TRUE CAM  (radarul tip pistol).

Totodată, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 18 conducători auto și au reținut 2 certificate de înmatriculare.

Astfel, 3 conducători auto au depășit limita legală de viteză cu peste 50 km/h, iar 13 conducători auto nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător.

Tuturor, le-au fost reținute permisele de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!