Pompierii au avut weekend greu. Un incendiu a mistuit o bucătărie de vară din Oar

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

În data de 27.07 a.c., la ora 18:45, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost anunțat de producerea unui incendiu la o bucătărie de vară din localitatea Oar.

La fața locului s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau la acoperişul imobilului. Pompierii militari, sprijiniți și de voluntari din cadrul S.V.S.U. Vetiș au reușit localizarea și stingerea rapidă a flăcărilor, împiedicând propagarea acestora la imobilele învecinate.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că primele materiale care au ars au fost textile artificiale, incendiul fiind provocat, cel mai probabil, prin aprinderea acestora de către o persoană cu intenția de a genera un incendiu.

În urma incendiului au ars: materialul lemnos din construcţia acoperişului, învelitoarea bituminoasă, elemente de mobilier și s-au degradat: aparataură electrocasnică, o ușă și un geam.

Sursa: ISU Someș Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *