La privat e ca la stat, zicea Iordache? Și când e vorba de cele 6 zile libere de Paști?

HomeActualitate

La privat e ca la stat, zicea Iordache? Și când e vorba de cele 6 zile libere de Paști?

Bugetarii nu ar recunoaste în ruptul capului ca au o lista întreaga de beneficii și favoruri în comparație cu cei care lucrează în mediul privat, ba c

Trei locuri din județul Satu Mare unde poți ieși, pentru o zi, de 1 Mai
Cum va fi vremea la Satu Mare în minivacanța de 1 Mai
Trei locuri unde poți să te distrezi de 1 Mai, în județul Satu Mare, chiar dacă plouă!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Bugetarii nu ar recunoaste în ruptul capului ca au o lista întreaga de beneficii și favoruri în comparație cu cei care lucrează în mediul privat, ba chiar a-ar plânge de unele lucruri, dar fără sa accepte o rocada cu cei din mediul privat.

Unul dintre avantajele bugetarilor se poate vedea și când vine vorba de zilele libere de Paști, care vor fi “Unite” de 1 Mai cu o zi libera în plus.

Astfel zilele libere încep cu vineri, 26 aprilie, Vinerea Mare, declarata zi libera, urmata de sâmbăta, care e libera în mod normal. Mai apoi duminica și luni, 28 și 29 aprilie sunt prima și a doua zi de Paști, după care lumea se întoarce la munca. Nu și bugetarii, care primesc și marțea liber, în 30,ca oricum nu ar face mare lucru la serviciu, ca mai apoi miercuri sa fie 1 Mai, deci din nou zi libera.

Și am putea baga mana în foc ca instituțiile statului, cele mai multe, vor lucra, scuze, vor functiona, doar cu o parte din personal, pentru ca ceilalți își vor lua concediu în 2 și 3 mai, ca să nu se obosească sa se deplaseze la munca bugetarii pentru doua zile, sa își strice starea de vacanta, înainte de un nou weekend.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0