Mai există vrăjitori la Satu Mare!!! Bogdan Tărțan face vrăji și kilogramele clienților dispar

HomeActualitate

Mai există vrăjitori la Satu Mare!!! Bogdan Tărțan face vrăji și kilogramele clienților dispar

Persoane care se consideră antrenori personali și nutriționiști, sunt mulți, chiar și prin Satu Mare, dar persoane care să poată pune pe masă un porto

Grand Fitness: Ce este „Insanity“, antrenamentul la care puţini curioşi rezistă mai mult de 5 minute: „Îţi vine să vomiţi“
De la bătăușul din curtea școlii la campionul din ring – povestea luptătorului Marius Munteanu
Sfaturile Grand Fitness: De ce bine să modifici periodic antrenamentul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Persoane care se consideră antrenori personali și nutriționiști, sunt mulți, chiar și prin Satu Mare, dar persoane care să poată pune pe masă un portofoliu cu clienți mulțumiți, mai puține.

Unul dintre puținii din Satu Mare care pot să dovedească faptul că știe ce spune clienților iar ceea ce le cere în cadrul unui antrenament personal are rezultate, este Bogdan Tărțan, care activează la OneMore Satu Mare, pe strada Ștrandului.

Cea mai recentă vrajă pe care acesta a făcut-o este dispariția a 60 de kilograme ale lui Pop Miță, începând cu luna septembrie 2018. Mița a tot încercat să slăbească în ultimii ani, dar fără rezultat, până ce l-a întâlnit pe Bogdan Tărțan. Au început împreună un plan alimentar care nu înseamnă înfometare și un plan de antrenamente zilnice, care a dat rapid rezultate.

După 8 luni, Miță a reușit să piardă 60 de kilograme și să câștige o mare încredere în el, poftă de viață și dorință de a merge mai departe și de a avea kilogramele potrivite pentru înălțimea lui și cei 23 de ani pe care îi are.

Miță este doar unul din clienții mulțumiți pe care Bogdan Tărțan îi are și care îi trec pragul sălii de antrenamente de cel puțin câteva ori pe săptămână.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!