Alpin Recycling SRL prezentă la Parada Florilor Satu Mare, Ediția 2018

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cu fiecare ediție, „Parada Florilor” organizată de către Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare reușește să aducă zâmbete pe buzele copiilor și să îi învețe că pentru o lume mai curată fiecare dintre noi trebuie să știm ce înseamnă reciclarea. Alpin Recycling SRL este întotdeauna un partener de încredere și an de an vine să conștientizeze importanța reciclării și a colectării selective a deșeurilor în rândul tinerilor.

O zi pe care nu o vom uita prea repede, datorită Agenției pentru Protecția Mediului, Consiliul Județean și Primăriei Satu Mare care și-au propus să ducă această inițiativă în Cartea Recordurilor. În cadrul programului “Milioane de capace, milioane de zâmbete”, care a fost lansat anul trecut la Complexul Ecologic “Casa Verde” am reușit să facem un eveniment de excepție. Au participat 95 grădinițe și școli din județul Satu Mare.

Societatea Alpin Recycling SRL a fost si este an de an prezenta la fiecare eveniment organizat in scopul educatiei tinerilor pentru ceea ce inseamna reciclare.

 

Dacă nu știți cine este societatea Alpin Recycling SRL, vă spunem în rândurile de mai jos. Una dintre cele mai mari societăți de colectare a deșeurilor reciclabile, nepericuloase și periculoase din județul Satu Mare, dar care activează pe întreg teritoriul țării în vederea colectării deșeurilor. Putem spune cu siguranță faptul că cele mai mari firme din județul nostru colaborează cu această societate care condusă de către o echipă cu experiență reușește an de an să aducă noutăți pe piața de reciclare.

Putem aici să amintim faptul că este singura societate din județ care împreună cu Primăria Păulești a implementat programul de colectare selectivă a deșeurilor oferind 3 tipuri de saci colorați pe categorii de deșeuri și anume: sacul albastru – ambalaje de hârtie și carton, sacul galben – materiale plastice și metal, sacul verde – ambalaje de sticla. Cetățenii au înțeles rapid ce au de făcut, colectând selectiv deșeurile din casă, astfel că în ziua de vineri străzile din comună sunt viu colorate de sacii cu deșeuri reciclabile, pe care mai apoi firma Alpin Recycling SRL îi poate ridica.

Haideți să dăm un exemplu și să facem din orașul nostru unul de care ne putem mândrii. Au fost atât de mulți tineri, dar și oameni cu experiență la acest eveniment care ne face pe fiecare dintre noi datori să oferim generațiilor care vor urma o lume mai curată.

Așadar, dacă aveți acasă deșeuri de carton, folie, plastic, pet, sticlă, ulei vegetal și altele, nu ezitați să îi contactați. O mașină cu personal calificat va merge la dumneavoastră și va colecta deșeurile.

Tel.: 0743-794.865 sau 0744-888.515

Web: www.alpinrecycling.ro

Email: office@alpinrecycling.ro

Facebook: www.facebook.com/alpinrecycling/

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

3 thoughts on “Alpin Recycling SRL prezentă la Parada Florilor Satu Mare, Ediția 2018

  1. Ne-am bucura să fie prezenți și în municipiul Satu Mare, în locul poluatorului principal, firma Florisal!

  2. Hello. I have checked your obiectiv-sm.ro and i see you’ve
    got some duplicate content so probably it is the
    reason that you don’t rank high in google.
    But you can fix this issue fast. There is a tool that generates content like human, just search
    in google: miftolo’s tools

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *