Ronnie O’Sullivan, mister 1000 in snookerul mondial

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Englezul Ronnie O’Sullivan a scris, duminica seara, o noua pagina din istoria snookerului prin atingerea bornei de 1000 de break-uri de peste o suta de puncte. Si nu se putea un moment mai potrivit pentru acest etalon decat intr-o finala de turneu.
O’Sullivan a castigat pentru al doilea an consecutiv titlul la Players Championship, dupa ce l-a invins fara probleme in finala pe australianul Neil Robertson, cu 10-4.
O finala controlata autoritar de O’Sullivan, care dupa prima sesiune isi asigurase un avans linistitor (7-3).
Robertson a inceput sesiunea decisiva cu un break de 120 de puncte, dar urmatoarele trei jocuri au fost acontat de O’Sullivan, care a inchis fabulos cu break de 134 ajungand la 1000 de break-uri de peste o suta in cariera. Video aici pe YouTube.
Momentul a fost unul gustat din plin de spectatorii din arena, iar Ronnie n-a scapat ocazia de a face show. S-a asezat pe lovitura la bila rosie, apoi s-a ridicat si a schimbat mana executand in cele din urma cu mana stanga aruncand tribunele in aer.
“Stiam ca trebuie sa joc bine si am facut-o intreaga saptamana. Sa ajung la 1000 de break-uri de peste o suta este grozav. A fost placut sa impart momentul cu un oponent pentru care am mult respect. Cand pui jucatori de top in arene de top, ai parte de snooker de calitate”, a spus Ronnie dupa meci.
Aflat la a 50-a finala din cariera, Ronnie O’Sullivan obtine titlul cu numarul 35.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *