Cinci mașini făcute zob și o femeie rănită de un șofer prea smecher și plin de el

HomeActualitate

Cinci mașini făcute zob și o femeie rănită de un șofer prea smecher și plin de el

Cinci mașini au fost distruse în aceasta seara în comuna Acâș de către un șofer prea plin de el care a vrut sa se afirme în fața altor persoane. Ma

Siguranța cetățenilor, prioritatea polițiștilor sătmăreni
Crește zilnic numărul „aventurierilor” care fug din izolare, dar sunt prinși de polițiști
PSD Satu Mare, confirmă, fără să își sea seama, opinia ObiectivSm – De ce nu face PSD opoziție în Satu Mare – să nu supere UDMR
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cinci mașini au fost distruse în aceasta seara în comuna Acâș de către un șofer prea plin de el care a vrut sa se afirme în fața altor persoane.

Mai exact un bărbat din localitatea Stâna a dorit sa încerce o mașină a unui cetățean din comuna Acâș, martorii afirmând pentru www.obiectiv-sm.ro, cu intenția de a o cumpăra.

În grandomania lui, pentru a le arata celor din jur cât de bine știe sa conducă, bărbatul a apăsat prea tare pedala de accelerație și a pierdut controlul mașinii. A urmat ce se putea întâmpla mai urat, mașină scăpată de sub control a lovit alte patru mașini parcate în zona, pe stradă.

Una din mașinile lovite a fost împinsă de pe loc și a lovit la rândul ei o femeie care se afla pe marginea drumului.

La fața locului a fost solicitați polițiștii, care i-au și deschis dosar penal bărbatului, iar un echipaj de prim ajutor a dus femeia lovita de urgenta la spital.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!